Aanmelden
 
0165 38 2922 Contact

Chronisch ZorgNet

 
 
 

 

Chronisch ZorgNet is een landelijk kwaliteitsnetwerk van ruim 3500 eerstelijns zorgverleners (fysiotherapeuten, oefentherapeuten en diëtisten), die gespecialiseerd zijn in de behandeling van patiënten met niet-overdraagbare chronische aandoeningen, zoals hart- en vaatziekten, longaandoeningen en osteoporose.

Als ideële stichting richt Chronisch ZorgNet zich op het continu verbeteren van de zorg voor patiënten met chronische aandoeningen (o.a. passende zorg en zorginnovaties) en werken we nauw samen met beroeps- en patiëntenverenigingen.

Visie en missie

Chronisch ZorgNet streeft als ideële stichting al sinds 2011 naar betere, betaalbare en meer toegankelijke zorg voor patiënten met niet-overdraagbare chronische aandoeningen. Deze visie sluit naadloos aan bij de richting die tegenwoordig wordt ingeslagen met ‘passende zorg’.

Ons multidisciplinaire netwerk bestaat uit eerstelijns zorgverleners: fysiotherapeuten, oefentherapeuten, diëtisten en op korte termijn ook ergotherapeuten. Onze missie is ervoor te zorgen dat bij ons aangesloten zorgverleners in heel Nederland passende zorg leveren in de directe woonomgeving van patiënten. Deze zorg richt zich op een duurzaam effect, doordat leefstijl, zelfredzaamheid, bewegen en voeding centraal staan.

Aanpak

Vanuit een krachtig netwerk van gespecialiseerde eerstelijns zorgverleners en met een sterke (ICT) infrastructuur krijgt elke patiënt de juiste zorg op de juiste plek.