Aanmelden
 
0165 38 2922 Contact

PRAKTIJK GESLOTEN

Corona (COVID-19) en fysiotherapie

 
 
 

PRAKTIJK GESLOTEN

 

Zoals iedereen gehoord heeft, heeft het kabinet verregaande maatregelen genomen en moeten ook wij noodgedwongen onze deuren sluiten tot in ieder geval 6 april 2020. Uiteraard betreuren wij dit, maar staan wij 100% achter het besluit dat we samen er alles aan moeten doen om de verspreiding van dit virus te beperken. Wij vinden het onze verantwoordelijkheid als Fysio Willebrord om jullie en onze medewerkers te beschermen. In navolging van de richtlijnen van het RIVM, om gepaste afstand te bewaren, hebben wij het moeilijke besluit genomen ook onze praktijk de komende weken te sluiten. We willen zo onze medewerkers en patiënten beschermen. Heb je nog een afspraak? Je eigen fysiotherapeut zal spoedig contact met je opnemen.

Bij eventuele vragen en specifieke doorverwijzingen via de huisarts of specialist zijn wij op werkdagen aanwezig van 9.00-11.00 en via info@fysiowillebrord.nl

 
PRAKTIJK GESLOTEN

PRAKTIJK GESLOTEN

Zoals iedereen gehoord heeft, heeft het kabinet verregaande maatregelen genomen en moeten ook wij noodgedwongen onze deuren sluiten tot in ieder geval 6 april 2020. Uiteraard betreuren wij dit, maar staan wij 100% achter het besluit dat we samen er alles aan moeten doen om de verspreiding van dit virus te beperken.

Lees verder Melding sluiten