Aanmelden
 
0165 38 2922 Contact

UPDATE CORONA VIRUS

Corona (COVID-19) en fysiotherapie

 
 
 

UPDATE CORONA VIRUS

 

1 mei 2020

We hebben per direct groen licht om de fysiotherapeutische zorg geleidelijk te mogen hervatten. Het RIVM, het VWS en de KNGF hebben hier reeds goedkeuring voor gegeven. Om de fysiotherapeutische zorg veilig en verantwoord te kunnen uitvoeren zullen onze therapeuten de richtlijnen omtrent de hygiëne in acht nemen.

Voor uw eigen gezondheid en de gezondheid van onze medewerkers vragen we dit ook van jullie.

Mocht u op een van onderstaande vragen ja beantwoorden, vragen we u de afspraak te annuleren of nog even te wachten met het maken van een afspraak.
-Heeft u een of meerdere van de volgende (ook milde!) symptomen: neusverkoudheid of hoesten of benauwdheid of koorts (vanaf 38°C)?

-Heeft u de afgelopen 24 uur klachten (COVID-19 symptomen) gehad?
-Heeft u huisgenoten/gezinsleden met koorts en/of benauwdheidsklachten?
-Is er bij uzelf of een huisgenoot/gezinslid in de afgelopen 14 dagen corona vastgesteld?

De afgelopen tijd hebben een aantal collega’s aanvullende scholing gevolgd bij het Chronisch ZorgNet om mensen die genezen zijn verklaard van Covid-19 te kunnen revalideren. Veel mensen die genezen zijn van het coronavirus kunnen daarna last hebben van diverse problemen zoals ademhalingsproblematiek of verlies van conditie en/of spierkracht. Onze gespecialiseerde therapeuten kunnen u daarbij helpen.

We doen ons best om alle afgebelde cliënten te benaderen voor een nieuwe afspraak maar u kunt natuurlijk op werkdagen ook zelf contact met ons opnemen. We hopen jullie in goede gezondheid te zien op onze praktijk.

Team FysioWillebrord.

 
UPDATE CORONA VIRUS